dESIGNED WITH EXPERIENCE

PORTFOLIO

CheapEatz

One-stop-bestemming voor geweldige aanbiedingen

Byron & Jemece Gasaway hadden een locatiegebaseerde real-time app nodig waarmee lokale eetgelegenheden het bezoek en de inkomsten van klanten tijdens daluren konden verhogen.

Kakebo

Een uitgebreide Money Manager-app

Money manager – Kakebo is een complete suite voor asset management-oplossingen. Het geeft u een intuïtieve en gemakkelijk te begrijpen interface voor geldbeheer.

OTBOO

De Go-To Healthcare-app voor iedereen

Otboo is een app voor de gezondheidszorg die een platform biedt waar gebruikers hun favoriete artsen kunnen boeken en de live status van hun afspraak op hun gemak kunnen volgen.

BongaPay

Een uitgebreid platform voor geldoverdracht

De klant had als doel een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor het overmaken van geld te creëren, waarmee de gebruikers financiële transacties met smartphones konden uitvoeren.

Hi-Cabs

De perfecte on-demand taxi-boekingsapp

Onze klant benaderde ons met een ingenieus idee voor een taxi-app. Ze waren op zoek naar een taxi-boekingsplatform dat op verschillende mobiele platforms kon werken, waaronder iOS en Android.

Prodaddy

De ultieme app voor zwangerschapsbegeleiding

Onze klant heeft een verzoek ingediend om een nieuw product met de naam ProDaddy te ontwerpen – een app voor mannen die naar verwachting binnenkort vader zullen zijn. De app was bedoeld om potentiële vaders te helpen.

Laten we beginnen

Heeft u een project in gedachte?
Laten we samen bouwen.