Over ons

“Het leveren van diensten dat klanten helpt slagen.”

Zo klinkt de kernprincipe van Tamer Digital Group.

Sinds we in 2015 zijn begonnen als Tamer Digital Group, zijn we blijven leren en ons proces blijven verfijnen terwijl de markt evolueert.

Tijdens deze evolutie hebben we geavanceerde kwaliteitscontrole en rapportages ontwikkeld, om een toonaangevend team voor contentontwikkeling, marketing en IT te realiseren.

Met een toegewijd team van medewerkers heeft Tamer Digital Group een grote pool van digitale marketing- en IT professionals.

Tamer Digital Group is een IT bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele app development, SaaS oplossingen, Web development, Big data en IoT oplossingen.

U

Online Marketing

De diensten die we verlenen gaan veel verder dan tactisch webdesign, SEO of development. Alle klantgerichte benodigdheden van content fotografie tot video animaties worden uniek gerealiseerd.

Virtual identity

In deze dagen begint het hebben van een virtuele identiteit steeds meer belang te hebben. Het aanwezig zijn is niet genoeg meer, maar eist meer unieke identiteit. Tamer Group creëert uw virtuele identiteit op maat.

Web Development

Tamer Group biedt een grote variatie aan web design- en ontwikkelingsdiensten. Van het creëren van mobiele weboplossingen en responsieve websiteontwerpen tot het bouwen van aangepaste e-commerce ervaringen, met behulp van de nieuwste en bewezen webtechnologieën.

SaaS Solutions

De behoeften voor het runnen van een succesvol bedrijf veranderen elke dag. Ons team zorgt ervoor dat je altijd bereid bent om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan en je snel aan te passen met onze geweldige zakelijke mobiliteitsoplossingen.

Mobile Development

Ons team van Tamer Digital Group kan in een mum van tijd apps maken met de allernieuwste functies, met oog voor elk detail. Elke app-project krijgt een toegewijde manager, dus je bent tijdens het hele proces op de hoogte!

Big Data

Laten we samen
innoveren..

Heeft u iets in gedachte, wilt u mogelijkheden in samenwerking treffen of wilt u simpelweg een kop koffie dringen ter kennismaking? 

Neem dan nu contact met ons op