Selecteer een pagina

Onze diensten

Een website biedt u een online aanwezigheid, maar wat is het waard om aanwezig te zijn als u niet zichtbaar bent?
Dit is waar wij voor zijn!

Het bestuderen en volgen van  de laatste trends in de Web Design & Online Marketing wereld, om waarde aan uw bedrijf toe te voegen. Daarom bieden wij onze diensten aan met verschillende teams die gespecialiseerd zijn in de volgende gebieden: Web Design, Online Marketing, Sociale Media, SEO, Logo Design en Video Design.

 

 

“Uw wensen en behoeften professioneel uitgevoerd.”

Web Development & Design

Uw website/webshop wordt op een professionele en responsieve wijze door ons team verzorgd, afgestemd op de wensen en behoeften van u en uw klanten.

App Development & Design

Mobiele applicaties worden de laatste jaren steeds vaker gebruikt door bedrijven. Doormiddel van een juiste implementatie van het benodigde project worden native apps ontwikkeld door Tamer Digital Group.

Logo Design

Een logo is het label van een bedrijf/organisatie. Als Tamer Digital Group zorgen wij ervoor dat uw bedrijf uniek en creatief oude kaart wordt gezet.

Video Design

Een promotionele, informatieve of andere mogelijke video’s worden ook aangeboden door Tamer Digital Group. Doormiddel van hoogwaardige kwaliteitsbeelden en opname mogelijkheden met drone’s worden er professionele beelden aangeboden.

Social Media Marketing

Social media is hedendaags een sterk platform om uw bedrijf beter op de kaart te brengen. Doormiddel van een strategisch plan worden uw kansen gerealiseerd.

Visuele identiteit

Zijn uw kleuren en inrichting verouderd of bent u simpelweg opzoek naar iets nieuws. Tamer Digital Group verzorgd u van een compleet nieuw huisstijl.

 

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte 

+31 (0) 6 189 10 114